Популярният в социалните мрежи готвач се присъединява в поредицата, за да

...
Популярният в социалните мрежи готвач се присъединява в поредицата, за да
Коментари Харесай

Кулинарят Димитър Тончев е новото попълнение в „Готви с Lidl“

Популярният в обществените мрежи готвач се причислява в поредицата, за да впечатли феновете с забавни и потребни хрумвания за трапезата

Популярният в обществените мрежи готвач Димитър Тончев е новото лице в кулинарната поредност „ Готви с Lidl “. Той се причислява към екипа със свежи хрумвания за трапезата и с цел да изненада феновете на YouTube с любопитни и потребни препоръки за гозби от България и света. Ще можем да го забележим на екран още на 14 септември, когато той ще ни покаже и първата си рецепта.

Като част от „ Готви с Lidl “, Тончев с лекост и усмивка ще показа своите хитринки за подготвяне на вкусни познати и не толкоз известни ястия, с цел да внесе един нов усет, който всички могат да опитат и вкъщи. От своите обществени канали той е прочут с палитра от усети от бабини манджи, през интернет шлагери, до апетитни авторски предписания, а непокътнатата му фраза „ Манджа! “ не оставя никого апатичен към вкусните ястия, които като че ли ухаят през екрана.

“Готви с Lidl ” се завръща след двумесечна пауза с апетитно предложение и от към този момент познатия състав, отпред с началник Манчев, който ще ни изненада със свежа и лека концепция за десерт, с която да сложим начало на новия сезон, на 7 септември.

Така Lidl продължава да въодушевява феновете с обичайни родни предписания, обичани домашни ястия и вълнуващи усети от целия свят, с цел да обогати вкусовата палитра на всеки, който има предпочитание да се развихри в кухнята. Рецептите в поредицата са особено подбрани и разрешават с лекост да се любуваме както на познатите гозби, по този начин и на нетрадиционни усети. Практичните препоръки и хитрини, които всички участници в “Готви с Lidl ” показват, са още един метод за потребителите да научат нещо ново и да разнообразят менюто вкъщи.

Поредицата “Готви с Lidl ” е налична в YouTube  канала на Lidl и предлага нова рецепта всяка седмица.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР